De nieuwe b-kant is er!

Na een reoganisatie waar Nedcar nog jaloers op zou worden hebben we weer een volwaardige band bij elkaar. Arjen, Pieter, Teun, en Coen hebben vriendelijk hun posities opengesteld voor voor Remco, Sebastiaan, Lennard en Joe. Nieuwe samenstelling = nieuwe muziek dachten wij zo, dus hebben we een groot deel van de oude set in de archiefkast gelegd en zijn we keihard aan de slag gegaan met nieuwe nummers. De gouwe ouwen doen we natuurlijk wel nog steeds.

Ondertussen wordt in de studio van Bas een nieuwe EP opgenomen en deze begint in het stadium van bijna naderen van 85% over de helft van voltooiing te raken. Als ie klaar is laten we dat zeker weten!

De eerste live gig in de nieuwe samenstelling – voor Sleutelstad FM – zit er inmiddels op en we weten nu heel zeker dat we ook voor live de juiste mensen bij elkaar hebben. Nieuwe shows worden inmiddels gepland (met Vlaardingen thans als grootste kanshebber voor de live primeur) en ook dat zal je niet ontgaan zodra de data vastliggen.

Lang verhaal weer, doei!